Nyttiga matlådor

Få våra nyttiga matlådor levererade hem till dörren varje vecka.

”Jag rekommenderar detta till alla. Med vår livsstil behöver vi god, näringsrik mat.”

Pannie Kianzad – UFC-fighter

”Jag arbetar som personlig tränare och kan utan tvekan säga att Träningsmat gjort mitt yrke och träningsliv mycket enklare.”

Max Wennow – PT & Coach

”Är helt såld! Fantastisk mat som gör livet 100-gånger lättare!”

Thilda Särnevång – Längdhopp & Tresteg

Klassiska enkla matlådor

Från 624.5 kr / vecka

Vegansk matlåda

Från 624.5 kr / vecka

Sub 500 kcal Matlåda

Från 624.5 kr / vecka

Low carb matlåda

Från 624.5 kr / vecka

Upptäck fördelarna med nyttiga matlådor från Träningsmat

Hitta rätt balans mellan en aktiv livsstil och näringsrik kost kan vara en utmaning. Med våra nyttiga matlådor blir det enklare än någonsin att njuta av hälsosamma måltider utan tidskrävande förberedelser. Våra färdiga matlådor är designade för att ge dig den energi och näring du behöver, samtidigt som de sparar dig värdefull tid i vardagen.

Våra kockar har noggrant sammansatt varierande rätter som inkluderar näringsrika ingredienser för att ge dig en optimal måltid varje gång. Välj bland vårt breda urval av nyttiga matlådor med färska grönsaker, proteinrika alternativ och näringsrika kolhydrater.

Hos oss på Träningsmat hittar du olika menyer för att matcha ditt önskemål av kost. Kanske är du intresserad av klassiska rätter eller veganska måltider? Söker du istället matlådor under 500 kalorier eller följer du en low carb diet så har vi även tagit fram goda måltider för sådan kost.

Våra nyttiga matlådor erbjuder inte bara smakrika och mättande måltider, utan de gör det också enklare för dig att planera din vecka och samtidigt få en variation av nyttig färdigmat. Istället för att näringsberäkna och väga maten varje dag kan du fokusera mer på träning, återhämtning ochägna tid till din familj.

För dig som ofta är på språng i vardagen är det skönt att slippa känna stress över att äta bra. Få nyttiga färdigrätter utan att behöva laga allt från grunden själv och säg nej till snabbmat. Våra matlådor är perfekta för den som vill ha en varierad kost och ett enklare liv.

Beställ våra nyttiga matlådor för hemleverans idag och upplev bekvämligheten av att ha näringsrika måltider redo att avnjutas när du behöver dem. Ge din kropp de bästa förutsättningarna för en aktiv och hälsosam livsstil med våra smakrika och näringsrika matlådor!

Ge bort en hälsosam present!

promo card

Vägen till en hälsosammare vardag med nyttiga matlådor

Att integrera nyttiga måltider i din dagliga rutin är avgörande för din hälsa och ditt välbefinnande. Våra nyttiga matlådor är skapade med detta i åtanke, erbjudandes en mängd näringsrika alternativ som stödjer din aktiva livsstil.

Perfekt mat till matlåda

Vårt utbud av mat för matlåda är omsorgsfullt sammansatt för att tillfredsställa alla dina näringsbehov. Från proteinrika rätter till måltider fyllda med näringsrika kolhydrater och färska grönsaker, har vi allt du behöver för en fulländad matlåda.

Bekvämligheten med färdiga nyttiga matlådor

Våra färdiga matlådor erbjuder en praktisk lösning för alla som värdesätter både hälsa och tid. Slipp stressen med att planera, handla och tillaga – våra nyttiga matlådor levereras direkt till din dörr, redo att avnjutas när du är.

Optimal näringsbalans för din aktiva vardag

Att äta nyttigt handlar inte bara om att välja rätt ingredienser, utan också om att säkerställa att varje måltid är balanserad och mättande. Våra matlådor är utformade för att ge en perfekt kombination av makronutrienter som stödjer din kropp och dina mål.

Proteinrika alternativ: Protein är en nyckelkomponent i en aktiv persons kost, viktig för muskelreparation och tillväxt. Våra matlådor är därför rika på högkvalitativa proteinkällor från både djur och växtriket, för att säkerställa att du får den optimala blandningen för din kroppsbehov.

Näringsrika kolhydrater: Kolhydrater är din kropps huvudsakliga energikälla, särskilt viktig för dig som tränar regelbundet. Våra matlådor inkluderar en hälsosam balans av komplexa kolhydrater, som ger långvarig energi och håller dig mätt längre.

Färska grönsaker: Varje matlåda är rikligt fylld med färska grönsaker, en viktig källa till vitaminer, mineraler och fiber. Detta säkerställer inte bara en färgglad och aptitlig måltid utan bidrar också till ditt dagliga näringsintag och allmänna hälsa.

Vad är bra
Träningsmat?

Som namnet antyder så passar våra matlådor dig som har en aktiv livsstil och vill äta hälsosamt. Titta på videon för att se syftet med vårt koncept.

Våra Måltidsplaner

Ger energi till
både toppidrottare
och coacher

”Jag rekommenderar detta till alla. Med vår livsstil behöver vi god, näringsrik mat.”

Pannie Kianzad – UFC-fighter

”Jag arbetar som personlig tränare och kan utan tvekan säga att Träningsmat gjort mitt yrke och träningsliv mycket enklare.”

Max Wennow – PT & Coach

”Är helt såld! Fantastisk mat som gör livet 100-gånger lättare!”

Thilda Särnevång – Längdhopp & Tresteg