Vanliga Frågor

Här hittar du svar på de vanligast frågorna. Har du andra frågor? Kontakta oss här

 • Kan jag få hemleverans

  Tyvärr, vi finns inte i ditt område än. Sänd oss gärna ett önskemål om att ta upp hemleverans i ditt område här
  Hurra! Vi har möjlighet att leverera till ditt postnummer!
 • Hur fungerar leveranserna?

  Maten levereras med kylbil direkt hem till dörren för att säkerställa att kylkedjan hålls. I god tid innan leverans får du en tidsram på 1,5 timme för leverans. När det sedan närmar sig har du möjlighet att följa föraren online, i realtid.

 • Finns det möjlighet att utesluta något ur matlådorna?

  Vi kan utesluta; Fläsk, Laktos, Gluten och Nötter ifrån matlådorna. Bocka i de allergener du önskar utesluta på produktsidan i shoppen.

 • Kan jag hämta maten själv?

  För tillfället har vi stängt möjligheten till avhämtning.

 • Kan jag betala med Edenred?

  Javisst! Alla våra produkter går att betala med Edenreds-kortet.

 • Hur fungerar prenumerationen?

  Förnyas varje vecka

  Din prenumeration förnyas varje vecka under natten mot måndag (så länge du inte valt att hoppa över en vecka) och kommande leverans planeras då in. Tänk på att så fort en förnyelse påbörjas går det inte längre att hoppa över, ändra eller ställa in den kommande leveransen. Bryttiden för ändringar är alltså söndagar kl. 23:59, en vecka innan leveranstillfället.

  Hoppa över en vecka

  Om du behöver ändra i prenumerationen, hoppa över en vecka eller avsluta; tänk på att göra det senast söndagar kl. 23:59 en vecka innan leveransen. Ändringar som görs efter det faller på nästa leverans.

  Betalningsproblem

  Skulle du inte ha pengar på kontot vid första tillfället dragningen för förnyelsen genomförs så är det inget att oroa sig över. Det görs flera omförsök under veckan och vi planerar in veckans leverans, även om betalningen inte gått igenom.

  Pausas automatiskt

  Om betalningen för en utförd leverans inte gått igenom pausas din prenumeration automatiskt. Du får då istället en faktura för den levererade ordern och kan sedan välja om du vill fortsätta prenumerera därefter. På så sätt kan aldrig obetalda förnyelser ackumuleras, smart va?

  När du beställer en prenumerationsprodukt från Traningsmat.se gäller prenumerationen fram tills uppsägning. Prenumerationen löper i en period om sju dagar och du debiteras veckovis i förskott. Du kan avsluta prenumerationen när du vill, antingen från din kontosida eller genom att kontakta oss på info@traningsmat.se med önskemål om uppsägning. För att uppsägningen ska gälla den aktuella veckan måste den ske innan veckans förnyelsebetalning genomförts.