Hit kan du beställa Träningsmat

I en tid där tiden är knapp men önskan om en hälsosam livsstil står högt på agendan, har färdiga matlådor med hemleverans blivit en alltmer populär lösning. Träningsmat erbjuder en praktisk lösning för att få näringsrika och smakrika måltider levererade direkt hem till din dörr, vilket tar bort behovet av tidskrävande matplanering och matlagning. Här under kan du söka på ditt postnummer för att se om vi har möjlighet att leverera till ditt område.

Tyvärr, vi finns inte i ditt område än. Sänd oss gärna ett önskemål om att ta upp hemleverans i ditt område

Hurra! Vi har möjlighet att leverera till ditt postnummer!

I en tid där tiden är knapp men önskan om en hälsosam livsstil står högt på agendan, har färdiga matlådor med hemleverans blivit en alltmer populär lösning. Träningsmat erbjuder en praktisk lösning för att få näringsrika och smakrika måltider levererade direkt hem till din dörr, vilket tar bort behovet av tidskrävande matplanering och matlagning. Här under kan du söka på ditt postnummer för att se om vi har möjlighet att leverera till ditt område.

Om Leveranser

 • Hur fungerar leveranserna?

  Maten levereras med kylbil direkt hem till dörren för att säkerställa att kylkedjan hålls. I god tid innan leverans får du en tidsram på 1,5 timme för leverans. När det sedan närmar sig har du möjlighet att följa föraren online, i realtid.

 • Kan jag välja leveransdag själv?

  Vi levererar på söndagar och måndagar, de flesta postnummer har båda dagarna tillgängliga men för några finns endast den ena. De aktuella tidsramarna i ditt postnummerområde ser du när du kommer till kassan.

 • Kan jag välja leveranstid?

  De aktuella tidsramarna i ditt postnummerområde ser du när du kommer till kassan, du kommer även få ett SMS från vår leveranspartner, Gordon Delivery, på fredagen före leveransen med ett smalare tidsfönster samt ett SMS samma dag så att du kan följa chauffören i realtid.

 • Kan jag få maten levererad till jobbet?

  Det går bra att ha en annan leveransadress än fakturaadress.

 • Jag är inte hemma den tiden de planerat in min leverans. Hur gör jag nu?

  Ingen fara. Antingen kan du markera leveransalternativet om att få maten lämnad utanför dörren eller be någon komma och ta emot leverans åt dig. För mer specifika frågor kan du alltid kontakta vår leveranspartner Gordon Delivery.

  Observera att vi inte kan återbetala eller pausa en beställning när betalningen väl är genomförd.

 • Kan jag hämta maten själv?

  För tillfället har vi stängt möjligheten till avhämtning.

Guide till Färdiga Matlådor med Hemleverans

I en alltmer hektisk vardag söker många efter bekväma lösningar för att spara tid och samtidigt leva hälsosamt. En populär lösning som vunnit mark är att få färdiga matlådor med hemleverans. Denna guide ger dig en översikt över hur du kan utnyttja dessa tjänster för att förenkla din matlagning, spara tid och njuta av näringsrika måltider.

Varför Färdiga Matlådor med Hemleverans?

Färdiga matlådor med hemleverans är en tjänst där du får färdiga måltider levererade direkt till din dörr. Dessa måltider är förberedda och bara behöver värmas, vilket gör dem till en idealisk lösning för dig som har ont om tid.

Fördelar med Färdiga Matlådor

Att välja färdiga matlådor med hemleverans innebär inte bara att man får god och näringsrik mat direkt till dörren; det finns även flera andra fördelar som gör detta till ett attraktivt alternativ för många.

Hur Väljer Man Leverantör av Färdiga Matlådor?

Att välja rätt leverantör av färdiga matlådor med hemleverans är avgörande för en tillfredsställande upplevelse. Här är några nyckelfaktorer att tänka på som hjälper dig att fatta det bästa beslutet för dina behov och livsstil.

Vi har ett brett utbud av färdiga matlådor, för att möta olika önskemål, dieter och livsstilar. Här är en snabb översikt över vad du får hos oss:

Beställningsprocessen

Att beställa färdiga matlådor med hemleverans är en smidig process som gör det enkelt att njuta av näringsrika och smakrika måltider utan krångel. Här är stegen för att komma igång:

I dessa orter hittar du Träningsmat:

Om du är intresserad av att beställa färdiga matlådor från Träningsmat men undrar över leveransdetaljerna till din ort så har vi en enkel lösning för dig. På Träningsmat har vi skapat ortsspecifika sidor där du kan hitta all nödvändig information om vår leveranstjänst. Dessa sidor ger dig insikt i leveransalternativ och tidsramar som erbjuds för just din plats. För att upptäcka hur du kan börja njuta av våra näringsrika och smakrika matlådor; navigera till de ortsspecifika sidorna nedan. Ser du inte din ort nedan? Sök på ditt postnummer här!