Köpkompassens betyg på Träningsmat

Vi är väldigt stolta att kunna dela med oss av att vi blivit Bäst i test i KöpKompassen.se test av färdiga matlådor med hemleverans! Träningsmat fick hela 4.7/5, vilket vi verkligen är glada och tacksamma över! Våra matlådor på Träningsmat.se fick det högsta betyget av de utvärderade företagen, vilket är otroligt kul. Även om vi redan fått ett kvitto på att vårt hårda arbete betalar av sig så har vi på intet sätt pausat vårt förbättringsarbete. Varje dag gör vi justeringar i de existerande menyerna, förbättrar funktioner, löser buggar och planerar in nya rätter och måltidsplaner.

Matlådor bäst i test

Köpkompassen beskriver Träningsmat.se som:

  • Det perfekta valet för atleter eller träningsmänniskor i allmänhet.
  • Tydliga specifikationer på innehåll, kalorier och näringsämnen.
  • Enkelt att anpassa efter kosthållning och allergener.
  • Välj själv vilka smakrika rätter du vill ha från deras meny som uppdateras varje vecka.

På minussidan skriver KöpKompassen om att vi ännu inte finns i alla orter i landet, vilket är helt sant. Tack vare våra fantastiska kunder som hjälper oss att växa, så ser det dock ut som att vi så småningom kommer att kunna erbjuda vår tjänst till i stort sett alla postnummer i Sverige! De postnummer vi levererar till i nuläget återfinns här.

Recension av Träningsmat

Vårt koncept är ämnat att förbättra folkhälsan. Det är ett ambitiöst mål och vi är medvetna om att det ligger en lång väg framför oss. Både ris och ros motiverar oss att fortsätta framåt och nu har vi siktet inställt på att utöka och förbättra vårt koncept.

Än en gång, tack KöpKompassen.se för att ni uppmärksammade vår strävan att erbjuda det bästa inom Träningsmat och hälsosamma matlådor. Ett stort tack även till er, våra fantastiska kunder, för att ni fortsätter att välja oss.

Vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och att vara en del av er hälsosamma resa framöver. Tillsammans kan vi uppnå fantastiska resultat!